Campus Gavere

Praktijkverantwoordelijke: Jorien Saelens

Op 1 september heeft Jorien Saelens (voormalig teamlid van Wondelgem) de functie van praktijkverantwoordelijke in onze nieuwe vestiging te Gavere op zich genomen. Jorien vervoegt hiermee Ophelie Heerman in het praktijkenoverleg.

Jorien genoot van zowel een opleiding tot logopediste alsook een opleiding tot leerkracht secundair onderwijs. In de selectieprocedure werd ze vooral geprezen om haar positiviteit, initiatiefname en zin voor nauwkeurigheid.

In haar team zitten collega’s Freya Tant, Laura Devoldere (halftijds team Lede) en Eloïse De Paepe.

Campus Wondelgem

Campus Evvergem

Team ondersteuning

Mieke Baute

Mieke vormt samen met Sarah sinds 1 september het zorgteam. Mieke assisteert Sarah in het ondersteunen van de verschillende vestigingen, bereidt dossiers voor, volgt goedkeuringen op, neemt deel aan teamvergaderingen, neemt deel aan het diagnostisch team en werkt als beleidsmedewerker aan Meditas 3.0.

Stefanie De Baere

Met meer dan 16 jaar ervaring versterkt Stefanie de administratieve dienst. Zij volgt hiermee Melisa op, die besloten heeft om verder te studeren. Stefanie focust zich op alle administratieve en ondersteunende noden van onze steeds groeiende praktijkadministratie.